Bike OK

Bike OK Gebruikte fietsen in de gemeente de Ronde Venen

Ben je op zoek naar een gebruikte fiets? Je bent welkom in de Bike OK winkel in het centrum van Mijdrecht. Met een jarenlange ervaring en een klantgerichte instelling is dit een van de beste fietsenwinkels in de regio. Met een goed gevoel voor klanttevredenheid is het advies eerlijk en helder. De slogan “Maakt fietsen betaalbaar” gaat hier zeker op. Eigenaar Sjaak Blom is in fietsland en de regio geen onbekende. Dat kan ook niet anders want hij is zelf als zoon van een fietsenmaker in 1974 begonnen bij zijn vader in de zaak.

Assortiment

De meeste bekende merken zijn vertegenwoordigd bij de fietsspecialist in het centrum van Mijdrecht. Van banden tot regenkleding en alles wat daartussen zit. Voor een servicebeurt, aanschaf of advies is het een prettige winkel. Verzekeren is tegenwoordig helaas ook geen overbodige luxe meer en ook daarbij zijn ze u graag van dienst.

Met een speciale onderdelen reinigingsmachine waarmee geen afvalstoffen in het milieu terecht komen en ervaren goed opgeleide technische mensen is de kwaliteit en groene wekomgeving gegarandeerd.

Adres
Bike OK
Burgemeester Haitsmaplein 24 A
3641 EW Mijdrecht
tel: 0297-250260
email: info@bikeok.nl

Openingstijden Bike OK in het zomerseizoen

Dinsdag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur