Autobedrijf Hans Lammers

Welkom bij Autobedrijf Hans Lammers op occasions.nl! Bij Autobedrijf Hans Lammers staan we klaar om jouw auto of lichte bedrijfswagen van alle merken in topconditie te houden. Onze ervaren monteurs bieden vakkundig onderhoud en reparaties voor jouw voertuig, zodat je altijd veilig en zorgeloos de weg op kunt.

Onze diensten omvatten

Onderhoud en reparatie voor alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens

Onze monteurs hebben uitgebreide kennis en ervaring in het onderhouden en repareren van alle merken voertuigen. Of het nu gaat om een kleine onderhoudsbeurt, een reparatie aan de motor of elektrische systemen, bij Autobedrijf Hans Lammers ben je aan het juiste adres.

APK voor personen- en lichte bedrijfsauto’s

Als erkend APK-keuringsstation voeren we grondige APK-keuringen uit voor zowel personenauto’s als lichte bedrijfsauto’s. Met onze professionele aanpak zorgen we ervoor dat jouw voertuig voldoet aan alle wettelijke eisen.

Airco service

Een goed werkende airconditioning is essentieel voor comfortabel rijden, vooral tijdens warme zomerdagen. Onze airco service zorgt ervoor dat jouw airco optimaal functioneert, met regelmatige controles en eventuele reparaties.

Schade reparatie en taxatie

Heeft jouw auto schade opgelopen? Onze schade experts zorgen voor een vakkundige reparatie en een nauwkeurige taxatie van de schade. Zo ben je verzekerd van een professionele afhandeling.

Ruitreparatie en vervanging

Een sterretje of barst in je autoruit kan gevaarlijk zijn en het zicht belemmeren. Onze experts zorgen voor snelle en kwalitatieve ruitreparatie en vervanging, zodat je veilig de weg op kunt.

Winter- en zomerbanden

Voor optimale grip en veiligheid op de weg bieden we een ruime keuze aan winter- en zomerbanden. Onze monteurs adviseren je graag over de beste banden voor jouw voertuig.

Monteren van trekhaken

Wil je een trekhaak laten monteren voor het vervoeren van fietsen, aanhangwagens of caravans? Wij zorgen voor een vakkundige installatie van de juiste trekhaak.

Inbouw van carkits en parkeersensoren

Wil je handsfree bellen of extra gemak bij het parkeren? Onze inbouwservice voor carkits en parkeersensoren biedt uitkomst.

Bij Autobedrijf Hans Lammers kun je rekenen op kwaliteit, deskundigheid en uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat jouw auto of lichte bedrijfswagen altijd in optimale staat verkeert. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Bent u benieuwd wat ons huidige aanbod is? Neem dan eens een kijkje bij onze occasions.

Autobedrijf Hans Lammers
Communicatieweg 25
3641SG MIJDRECHT

Tel: 0297-272111
E-mail: info@hanslammers.nl