Partner worden van occasions

Partner van Occasions worden

Wil jij je bedrijf promoten aan een groot publiek van kopers en verkopers van occasions? Dan is een partnerschap met Occasions de perfecte oplossing voor jou! Als partner van Occasions krijg je een eigen advertentiepagina op onze website, waar je jouw bedrijf en producten of diensten uitgebreid kunt presenteren. Je kunt jouw advertentiepagina ook aanvullen met banners op de regio pagina waar je gevestigd bent.

Voordelen van een partnerschap

Er zijn veel voordelen aan een partnerschap met Occasions. Hieronder een aantal voorbeelden:

  • Je krijgt een eigen advertentiepagina op onze website, waar je jouw bedrijf en producten of diensten uitgebreid kunt presenteren. Je kunt bijvoorbeeld foto’s van je bedrijf, je openingstijden, je contactgegevens en een korte beschrijving van je bedrijf plaatsen.
  • Je kunt jouw advertentiepagina aanvullen met banners op de regio pagina waar je gevestigd bent. Deze banners worden getoond aan bezoekers van onze website die in jouw regio wonen.
  • Je wordt zichtbaar voor een groot publiek van kopers en verkopers van occasions.
  • Je kunt jouw websiteverkeer en leads vergroten. Door een partnerschap met Occasions kun je meer bezoekers naar jouw website trekken. Deze bezoekers kunnen mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.
  • Je kunt jouw naamsbekendheid vergroten. Door een partnerschap met Occasions word je zichtbaar voor een groot publiek van potentiële klanten. Dit kan helpen om jouw naamsbekendheid te vergroten.

Kosten van een partnerschap

De kosten van een partnerschap variëren afhankelijk van de grootte van jouw advertentiepagina en het aantal banners dat je wilt plaatsen. De basisprijs voor een advertentiepagina is €79 per jaar. Een banner kost €125 per jaar voor het eerste jaar.

Partner worden van occasions

Aanmelden voor een partnerschap

Als je geïnteresseerd bent in een partnerschap met Occasions, kun je je aanmelden via onze website. Je kunt ons ook bellen of mailen voor meer informatie.

Waar wacht je nog op? Wordt vandaag nog partner van Occasions en profiteer van alle voordelen!

Hier zijn enkele extra tips voor het schrijven van een goede advertentiepagina:

  • Zorg ervoor dat jouw advertentiepagina goed zichtbaar is. Plaats deze bovenaan of onderaan de website, zodat bezoekers deze niet kunnen missen.
  • Gebruik duidelijke en korte taal. Zorg ervoor dat jouw advertentiepagina makkelijk te lezen is.
  • Plaats foto’s en video’s van je bedrijf en producten of diensten. Dit maakt jouw advertentiepagina aantrekkelijker en zorgt voor een betere indruk bij bezoekers.
  • Roep bezoekers op om actie te ondernemen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door te bellen, e-mailen of een offerte aan te vragen.

Door deze tips te volgen, kun je een goede advertentiepagina schrijven die helpt om jouw bedrijf te promoten en meer leads te genereren.