AutoFirst Rovemij B.V.

De werkplaatsafdeling van AutoFirst Rovemij B.V. heeft een universele instelling en kan elk automerk onderhouden of repareren. In geval van nood kan men te allen tijd bij ons terecht. Wij zullen trachten de klant mobiel te houden, hetzij door vervangend vervoer of snelle reparatie.

APK keuring door AutoFirst Rovemij B.V.

Wat kunt u tijdens een APK keuring van ons verwachten? De verplichte APK keuring geldt voor iedere auto ouder dan drie jaar. Deze keuring is in Europa wettelijk verplicht en is in eerste instantie gericht op uw veiligheid en om de uitstoot van uitlaatgassen aan de normen te laten voldoen. Daarom controleren onze APK keurmeesters, onder andere, het uitlaatsysteem, de remmen, banden en de verlichting van uw auto.

Geen reparatie zonder overleg.

Indien onze monteur tijdens een onderhoudsbeurt onverhoopt gebreken ontdekt nemen wij direct contact met u op. De benodigde reparaties en daarmee samenhangende kosten spreken wij uitgebreid met u door. Pas na uw akkoord voeren wij de reparatie uit.

Bij pech helpt de mobiliteitsgarantie u weer op weg!

Komt u onverhoopt stil te staan met pech? De mobiliteitsgarantie van AutoFirst helpt u zo snel mogelijk weer op weg. Van woonplaatsdekking tot aan uw eindbestemming in heel Europa. Wij staan achter onze kwaliteit! Als u uw onderhoud bij ons laat uitvoeren en de auto is technisch goed bevonden, komt u in aanmerking voor 1 jaar AutoFirst mobiliteitsgarantie. De bijbehorende AutoFirst mobiliteitspas geeft u recht op hulp bij (onverhoopte) autopech.

AutoFirst pechhulp in notendop:

  • De AutoFirst alarmcentrale is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar
  • Direct hulp bij pech of storing aan uw auto
  • Van woonplaatsdekking tot aan uw eindbestemming in heel Europa
  • Inclusief vervangend vervoer
  • Mobiliteitsgarantie is gekoppeld aan uw auto op basis van kenteken
  • Nederlandse helpdesk voor hulp, maar ook voor advies in het geval van een storing
  • Wanneer de storing niet direct kan worden verholpen, gaat de auto terug naar uw eigen vertrouwde garage en wij zorgen voor vervangend vervoer

Wij zijn u graag van dienst voor auto gerelateerde vragen, aanschaf van nieuwe en gebruikte auto’s, schadeherstel en onderhoud. Kom langs, bekijk ons actuele aanbod op onze website of maak een afspraak. De koffie staat klaar.

AutoFirst Rovemij B.V.
Hofland 160
3641 GJ Mijdrecht
0297-239290
info@rovemij.nl