Bouwman aanhangwagens

Zoek je een aanhangwagen, onderdelen of motor transport producten voor weinig? De outlet van Bouwman Aanhangwagens kan je helpen om het juiste aanhangwagen of onderdeel aan te schaffen. Alle topmerken zoals Saris, Henra, Hulco, Anssems, Stema, Brian James Trailers, Humbaur, AL-KO, Stabilo en Acebikes zijn bij Bouwman Aanhangwagens te bestellen.

Bij ons kunt u terecht voor de koop en verhuur van aanhangwagens. In ons assortiment vindt u een breed aanbod aan soorten, groottes en merken. Met een aanhanger van Bouwman gaat u probleemloos de weg op. Wij hebben een eigen werkplaats, die bemand wordt door vakmensen en specialisten. Wij zijn gecertificeerd BOVAG lid, waardoor we u de beste service leveren. Daarnaast helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze tussen de verschillende modellen en uitvoeringen aanhangwagens.

Iedere occasion wordt uitvoerig getest op een aantal punten. Wij zijn aangesloten bij BOVAG. Zo bent u er zeker van dat uw aanhangwagen op de juiste wijze wordt gecontroleerd en kan worden voorzien van een certificering zoals de VCA. Op deze manier kunnen wij u een goede kwaliteit van de aanhangwagen garanderen en kunt u veilig de weg op met uw occasion.

Vol trots kunnen we zeggen dat wij één van de grootste verhuurbedrijven van het noorden zijn. Met een verhuurvloot van bijna 50 aanhangwagens hebben wij ongetwijfeld een aanhangwagen die u kan helpen met uw verhuizing of voor afvoer van groenafval. Daarnaast heeft U bij ons ook nog eens de voordeligste tarieven. Zo huurt u al een wagen vanaf 15,- en u betaalt GEEN borg.

Een greep uit ons aanhangerverhuur assortiment:
Enkelassers, tandemassers open of gesloten, kippers, autotrailers, motortrailers, koelwagens, vakantiewagens, paardentrailers, koelwagens. Let op! U bent als klant te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het vastzetten van de lading.

Adres
Bouwman Aanhangwagens
Wiltonstraat 12
9403 AV Assen