Personenauto

AutoFirst Rovemij B.V.

AutoFirst Rovemij bv

De werkplaatsafdeling van AutoFirst Rovemij B.V. heeft een universele instelling en kan elk automerk onderhouden of repareren. In geval van nood kan men te allen tijd bij ons terecht. Wij zullen trachten de klant mobiel te houden, hetzij door

Bosch Car Service Amsterdam Zuidoost

Bosch Car Service Amsterdam Zuid Oost
Als Bosch dealer zijn wij gecertificeerd om alle leaseauto’s te mogen onderhouden en repareren met behoud van fabrieksgarantie.

Autobedrijf Hans Lammers

Occasions Mijdrecht - Autobedrijf Hans Lammers
Wij willen ons assortiment uitbreiden zodat wij voor u de juiste occasion tot onze beschikking hebben. Bent u benieuwd wat ons huidige aanbod is?

Personenautos

Een personenauto is een voertuig dat wielen heeft, een klein aantal passagiers vervoert en wordt voortbewogen door een motor of een motor. Personenautos worden ook wel auto's of motorvoertuigen genoemd. Vrachtwagens en bussen zijn ook motorvoertuigen. Vrachtwagens en bussen zijn echter groter dan auto's en vervoeren zwaardere ladingen.De uitvinder van de eerste echte auto was Karl Benz in 1871. Deze auto was eigenlijk een kar zonder paard, maar met een verbrandingsmotor als krachtbron. Na 1885 gingen ook anderen auto's met een verbrandingsmotor bouwen.Het is tegenwoordig moeilijk voor iemand om zich voor te stellen hoe het leven was voordat er auto's waren. Auto's en andere motorvoertuigen hebben het voor mensen gemakkelijk gemaakt om binnen een stad of over een continent te reizen. Ze hebben ook invloed gehad op waar mensen wonen. Vroeger moesten mensen dichtbij hun werk wonen, maar nu kunnen ze verder weg wonen en met de auto naar hun werk.De kilometerstand is over het algemeen de belangrijkste factor bij het bepalen van de waarde van een auto. Een auto met 40.000 kilometer op de teller is een stuk meer waard dan hetzelfde model met 160.000 gereden kilometers. De staat van de meeste onderdelen kan hier namelijk van afgeleid worden.Een goede tweedehandswagen moet goed onderhouden en betrouwbaar zijn. Als u zich echter zorgen maakt over de leeftijd en de kilometerstand, kunt u het beste overwegen een auto van 4 tot 8 jaar oud te kopen. En wat de kilometerstand betreft, is een tweedehandsauto met ten minste 50.000 kilometer ideaal.

Welke tijd is het beste voor de aanschaf van een gebruikte personenauto

Populaire maand september: over het algemeen is september een populaire maand om een auto te kopen. Deze maand komen er veel nieuwe auto's op de markt, dus ook de verkoop tweedehands auto's gaat hiermee omhoog. December is vaak de beste maand voor de beste kortingen. Autofabrikanten en dealers zich dan focussen op de verkoopdoelen van het jaar en ook de voorraad nog eens goed bekijken.